Medlemmar

Medlemmar

Som HanSe medlem får du billigare priser till HanSes alla evenemang och rätt att få köpa den gula halaren alla HanSeiter bär. Medlemskapet är endast för dig som studerar Företagsekonomi eller International Business.


Bli medlem här

Utskott & Kommittéer

Som HanSeit kan du gå med i vårt programutskott (PU), HanSe ski kommitteé och årsfestkommitté. Även understödande medlemmar får gå med i programutskottet och kommitteérna.


Läs mer


kontakta styrelsen


Läs mer

Halare

HanSeiter använder sig av en gul halare som man kan köpa från HanSe. Halare kommer vara tillgänglig att köpa under hösten. Håll utkik på vår Instagram för mera information.


Läs mer

HanSe Merch

För att känna sig som en äkta HanSeit har HanSe en del merch som säljs. Sångböcker, hoodies och halarmärken kan du köpa. På årsfester du går på under åren kan du också köpa ett föreningsband som berättar till vilken ämnesförening du hör till.


Se Merch


Läs mer


Se Merch

Sitz Vett & Etikett

Att sitza är alltid roligt, men för att en sitz skall vara rolig för alla finns det regler som bör följas. HanSe har 6 gyllene sitz regler som det är värt att lära sig.


Läs mer

HanSes Ordbok

Vad är cor-huset? Varför säger hanSeiter rajraj? och vad egentligen är en årsfest? Det kan vara förvirrande ibland att veta vad allting är. Därför finns HanSes ordbok för alla förvirrade!


Se Ordbok


Läs mer


Se Ordbok

Kontakta oss

  • Open Office – Tuesdays 13.00-15.00
  • Majstadsgatan 11, 00560 Helsinki