Medlemmar

Som HanSe medlem får du billigare priser till HanSes alla evenemang och rätt att få köpa den gula halaren alla HanSeiter bär. Medlemskapet är endast för dig som studerar Företagsekonomi eller International Business

Utskott & Kommittéer

Som HanSeit kan du gå med i vårt programutskott (PU) och årsfestkommitté. Programutskottet är ett utskott som hjälper till med olika HanSe evenemang. Även understödande medlemmar får gå med i programutskottet.

Årsfestkommitteén är kommitteén som planerar och sköter hela årsfesten och årsfestveckan.

Halare

HanSeiter använder sig av en gul halare som man kan köpa från HanSe. Halare kommer vara tillgänglig att köpa under september månad, under HanSes Open Office tider mellan 11-13 och på ASK Group mässa 30.9.2020. Håll utkik på vår Facebook & Instagram för mera information.

HanSe Merch

För att känna sig som en äkta HanSeit har HanSe en del merch som säljs. Sångböcker, hoodies och halarmärken kan du köpa. På årsfester du går på under åren kan du också köpa ett kårband som berättar till vilken ämnesförening du hör till.

Sitz Vett & Etikett

Att sitza är alltid roligt, men för att en sitz skall vara rolig för alla finns det regler som bör följas. HanSe har 6 gyllene sitz regler som det är värt att lära sig.

HanSes Ordbok

Vad är cor-huset? Varför säger hanSeiter rajraj? och vad egentligen är en årsfest? Det kan vara förvirrande ibland att veta vad allting är. Därför finns HanSes ordbok för alla förvirrade!

Kontakta oss