Gulis Guide

Gulis Guiden

Välkommen till Arcada!

Grattis nybliven företagsekonomi och international business Gulis! Välkommen till handel och service studerandeförening som kommer fungera som din ämnesförening under din Arcada tid. På denna sida hittar du information som är bra att veta, speciellt under de första månaderna när du börjar dina studier på Arcada. Som HanSe medlem får du t.ex. billigare priser till HanSes evenemang och rätt att få bära den gula halaren. Du kan läsa mera om HanSe medlemskapet här.


Bli medlem här

Vad är HanSe?

Handel och service studerandeförening (HanSe SF r.f.) är ämnesföreningen för tradenomstuderande vid Yrkeshögskolan Arcada. Föreningen grundades 1997 och har över flera hundra medlemmar fast den unga åldern. HanSes verksamhet sköts av HanSe styrelse. Här får du reda på vem som sitter i styrelsen och vem ni kan rycka i vid eventuella frågor. 

HanSe styrelse ordnar regelbunda evenemang, som t.ex. olika sitsar, fester och rekryteringstillfällen. I cor-huset på andra våningen finns HanSes office. Officen är öppet varje tisdag mellan 11:00-13:00, om inte annat påstås via våra Sociala media kanaler.

Kom ihåg networking is key & följ HanSe på Sociala Medier!


Läs mera

Vi är era tutorer!

Tutorerna är någon som tar hand om dig genom ditt första år på Arcada. De hjälper dig på t.ex. introdagen, tar reda på de senaste evenemangen och finns där för dig om du har några frågor. Du kan läsa mera om vad en tutor är och vem dina tutorer är på länken under.


Se tutorer


Tradenomit

Tradenomit är vårt fackförbund, och ett samhälle för BBA studerande. De främjar intresset för tradenomer . De finns tre olika nivåer, silver, guld och svart. Som tradenomit medlem får man olika förmåner som t.ex. en billigare HanSe halare om du blir guld eller svart medlem, juridisk rådgivning samt rabatt på semester stugor och resor. 

För mera information, kontakta HanSe styrelse.

HanSes Ordbok

Vad är cor-huset? Varför säger hanSeiter rajraj? och vad egentligen är en årsfest? Det kan vara förvirrande till en början att veta vad allting är. Därför finns HanSes ordbok för alla förvirrade!


Se ordbokSe ordbok

Årets viktigaste evenemang!

Missa inte årets viktigaste evenemang. 

Kontakta oss

  • Open Office – Tuesdays 11.00-13.00
  • Majstadsgatan 11, 00560 Helsinki